Kertgondozás - Zöldhulladék elszállítás

Zöldhulladék elszállítás

Budapesten és Pest megyében 

Fakivágás - alpintechnika segítségével

Az alpin típusú favágás lehetővé teszi a fa biztonságos lebontását olyan esetekben is, mikor a hagyományos földről történő döntés nem alkalmazható. Például nincs elég terület a fa mellett vagy vezetékek haladnak át a lombkoronán. Az alpintechnika számos kedvezőtlen körülmény ellenére is biztosítja az épített környezet teljes megóvását. A magasban történő favágás komoly technikai, fizikai és mentális felkészültséget igényel, csak megfelelő tapasztalattal és felelősségvállalással szabad végezni.


 

Fakivágás - viharkárok elkerülése

A korhadt, az elöregedett, a túlságosan magasra nőtt fa kidőlése vagy a messze nyúló ágak veszélyt jelentenek az építményekre (kert, tetőszerkezet, terasz), a gépkocsikra, a vezetékekre és az emberekre is. A száraz, veszélyes vagy a túlméretes részek eltávolításával komoly viharkárokat előzhetünk meg.


 

Favágás - fagondozás

A száraz, a korhadt vagy a sérült részek eltávolításával jelentősen meghosszabbítható a fák élete. Súlypont korrekcióval javíthatunk az egyensúlyi helyzeten, ezzel a törzsre ható feszültségek csökkenthetőek. Ezen eljárás eredménye a fa állékonyságának növekedése. Más szempontból tekintve egyéb praktikus és esztétikai okok miatt is szükség lehet a fa formázására.


 

Tuskómarás

A kivágott fák által hátramardt tuskók szakszerű eltávolítása nem könnyű feladat. Számos módszer létezik erre a problémára, de a leghatékonyabb módszer a tuskómarás. A tuskómarás kivitelezése az erre a célra kifejlesztett tuskómaró géppel történik. Vállalkozásunk rendlkezik ilyen gépekkel, így megrendelőink igényeit a tuskómarásra gyorsan és költséghatékonyan tudjuk teljesíteni. Általunk kivágott fák tuskóját vagy régóta a földben lévő tuskó marását is vállaljuk. Részletes árajánlatért keressen minket telefonon.

Tuskómarás árak


 

Alpintechnikás favágás árak:

A munka sokrétűségére tekintettel minden munkára egyedi árajánlatot készítünk. Kérjük, keressen minket telefonon, hogy konkrét árajánlatot készíthessünk.


 

Alpintechnikás favágás szolgáltatási területeink:

alpintechnikás favágás 11. kerület, alpintechnikás favágás 14. kerület, alpintechnikás favágás 15. kerület, alpintechnikás favágás 16. kerület, alpintechnikás favágás 17. kerület, alpintechnikás favágás 18. kerület, alpintechnikás favágás 19. kerület, alpintechnikás favágás 2.kerület, alpintechnikás favágás 20. kerület, alpintechnikás favágás 22. kerület, alpintechnikás favágás 3. kerület, alpintechnikás favágás Biatorbágy, alpintechnikás favágás Budakalász, alpintechnikás favágás Budakeszi, alpintechnikás favágás Budaörs, alpintechnikás favágás Diósd, alpintechnikás favágás Dunaharaszti, alpintechnikás favágás Dunakeszi, alpintechnikás favágás Dunavarsány, alpintechnikás favágás Érd, alpintechnikás favágás Fót, alpintechnikás favágás Gödöllő, alpintechnikás favágás Gyál, alpintechnikás favágás Gyömrő, alpintechnikás favágás Halásztelek, alpintechnikás favágás Herceghalom, alpintechnikás favágás Kistarcsa, alpintechnikás favágás Maglód, alpintechnikás favágás Mende, alpintechnikás favágás Mogyoród, alpintechnikás favágás Nagykovácsi, alpintechnikás favágás Nagytarcsa, alpintechnikás favágás Páty, alpintechnikás favágás Pécel, alpintechnikás favágás Pilisvörösvár, alpintechnikás favágás Pomáz, alpintechnikás favágás Solymár, alpintechnikás favágás Százhalombatta, alpintechnikás favágás Szentendre, alpintechnikás favágás Szigethalom, alpintechnikás favágás Szigetszentmiklós, alpintechnikás favágás Taksony, alpintechnikás favágás Tárnok, alpintechnikás favágás Törökbálint, alpintechnikás favágás Üllő, alpintechnikás favágás Üröm, alpintechnikás favágás Vecsés

További területi lefedettségeinkről érdeklődjön telefonon vagy üzenetben.