Kertgondozás - Zöldhulladék elszállítás

Zöldhulladék elszállítás

Budapesten és Pest megyében 

Kertápolás, kertgondozás és karbantartás

Vállaljuk kertek, parkok gondozását karbantartását. E munkákat kétféle módon lehet megrendelni, úgy mint eseti vagy folyamatos megbízás keretében. A folyamatos megbízás előnye, hogy a kert kiváló és rendben tartott állapotban marad minden időszakban az aktuálisan esedékes feladatok ütemezetten történő elvégzésének eredményeként.

A gondozási és ápolási munkák megkezdése előtt felmérést készítünk az adott munkaterületről, amelynek eredményét közöljük a megbízóval és egyeztetjük az elvégzendő feladatokat, amelynek alapján megfelelően árajánlatot nyújtunk be.

Gondozási munkának tekintendő a gyepápolás, fa, és egyéb növények, sövények ápolása, szükség szerinti pótlása, locsolása, tápanyag utánpótlása, permetezése, gyomirtás, stb.

Karbantartási munkát végzünk az épített burkolatokon, a kertet díszítő elemeken, a kerti játékokon és minden, a kerthez tartozó egyéb elemen (padok, cserepek, kaspók, stb.).

A gondozási és karbantartási munkák végzéséhez saját gépi és kézi eszközeinket vesszük igénybe a feladatnak és az évszaknak/szezonnak megfelelően.

Folyamatos megbízás esetén a megbízóval egyeztetett gondozási és karbantartási ütemtervet készítünk, ennek alapján a megbízásba foglalt kert vagy park állagromlása a folyamatos felügyelet következtében a kellő időben megelőzhető vagy korrigálható.


 

Kertépítés

Egyik fő tevékenységi körünk, kertek és parkok létesítése illetve karbantartása a megbízóval egyeztetett módon vagy előzetesen elkészült látványterv, kert-terv alapján. Tevékenységünket tapasztalataink alapján minden résztevékenységre kiterjedő szigorú technológiai eljárások alapján végezzük. Tevékenységünk kiterjed kommunális és ipari környezetre, legyen az családi ház, társasház, lakótelep, irodaház, kommunális épületek (középületek) és ipari épületek, ipartelepek külső területeire, továbbá parkokra. Vállaljuk az épületeken belüli díszkertek kialakítását és karbantartását is.

Tevékenységünkbe beletartozik a megrendelő igényeivel egyeztetett tervezés, a kivitelezés megkezdéséhez szükséges tereprendezés, a növényzet telepítésének előkészítése és a növényzet telepítése. Vállajuk továbbá kerti tavak, sziklakertek és a kerthez tartozó járófelületek kivitelezését, a díszítőelemek vagy kerti játékszerek (szobrok, díszvilágítás, hinta, más játékok, stb.) telepítését.


 

Sziklakert építés

A sziklakert olyan mesterséges építmény, amely kialakításában és a telepített növényzetével természetes úton létrejövő alakzat és vegetáció rendkívül esztétikus benyomását kelti. Más formájában geometriai felületű és térhatású sziklakert is létrehozható, amely a szemlélődő számára izgalmas látványt, benyomást biztosít.

A sziklakert nem csak éke egy kertnek, de olyan terepi adottságok kihasználását is lehetővé teszi, ahol normál kert nem létesíthető (pl. ugrásszerű szintváltozás, egyéb kedvezőtlen terepi adottságok).

A sziklakert kőből és a megfelelő vegetáció telepítésével hozható létre úgy, hogy a térbeli geometria kialakítása és a vegetáció színvilága rendkívül élménydús és esztétikus élményt biztosít.

Vállaljuk a megbízóval egyeztetett sziklakertek tervezését, megépítését és az ápolási igény kielégítését (ami minimális, mert a telepített növények uralkodók maradnak a gyomokkal szemben).